Over ons

Welkom bij Douf

Welkom op onze volledig vernieuwd webshop, geheel in nieuwe huisstijl en met een frisse, nieuwe naam! Wellicht ken je ons onder een andere naam. Laten we daarom even kort ons verhaal vertellen.

Geschiedenis

Al bijna 20 jaar geleden zijn wij begonnen met het verkopen van kerstartikelen op de kerstmarkt in Valkenburg. Nadat we een aantal jaren het kerstseizoen doorbrachten op de kerstmarkt, was het tijd voor de volgende stap. We besloten om deze producten in het kerstseizoen vanuit huis te gaan verkopen en opende zo onze eerste fysieke winkel. Hierbij volgde ook snel de lancering van onze eerste webshop Marktartikelen.

In 2012 zijn we gegroeid van een kerstseizoenwinkel naar een winkel waar je het gehele jaar terechtkon voor de leukste seizoen-, woon- en decoratieartikelen. Wij kregen de naam Aan de Mert en mochten veel leuke klanten verwelkomen en blij maken met de mooiste aankopen.

Inmiddels zijn we 10 jaar verder. Waar we voorheen bestonden uit een team van twee, zijn wij inmiddels een team van vier. Wij vinden het fantastisch dat onze kinderen nu ook volwaardig onderdeel zijn van ons team.

Douf

Door de jaren heen is ons assortiment veranderd en uitgebreid. De behoefte van onze doelgroep is veranderd en onze eigen ambitie heeft een ontwikkeling doorgemaakt. We vonden dat het tijd werd voor een hele nieuwe naam, huisstijl en alles wat erbij komt kijken, zodat we fris er nog eens 10 jaar tegenaan kunnen.

Zo werd Douf geboren. Duif in het Limburgs, uitgesproken als doef.  Een verwijzing naar onze achternaam en naar onze bijnaam. Precies wat bij onze familiezaak past.

Wil je liever onze producten in het echt bewonderen?

Dat kan! Kom dan naar onze winkel Douf

Dorpstraat 100

6438 JX, Oirsbeek

Wij zijn geopend op dinsdag tot en met vrijdag van 11:00 uur tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur. Op zondag en maandag zijn wij gesloten. De openingstijden kunnen afwijken door feestdagen een vakanties. Check hiervoor onze Facebook.

Minidorpen collectie

Ben je toch nog op zoek naar onze kerstartikelen? Niet getreurd. Deze kun je nog steeds online bewonderen en bestellen op www.marktartikelen.nl

Contact

Heb je vragen voor ons?
Neem gerust contact met ons op via info@douf.nl
of bel +31 (0) 46 442 00 52

Vergeet ook niet onze sociale media te checken!